Brodovi, MSC

MSC Armonia

MSC-Armonia1

MSC Armonia slika je svojega talijanskoga imena, cudesan primjer kako prostranost i intimnost mogu biti sljubljeni u savršenom skladu. MSC Armonia je prvi od predviđena četiri broda koji je završio Renaissance Program nakon kojega gostima za vrijeme krstarenje nudi još više: počevši od većeg broja balkonskih kabina, većeg izbora vremena za ručak i večeru, prostorima za najmlađe svakog uzrasta te veći izbor zabave.

Prekrasnim apartmanima i kabinama s vlastitim balkonima MSC Armonia nudi ocaravajuci pogled na more, dok su prostrane društvene prostorije idealne za druženja s prijateljima i obitelji za vrijeme krstarenja vašega života.

Uživajte izležavajuci se na suncu uz jedan od dva bazena na otvorenom, ostanite u formi vježbajuci u fitness dvorani, opuštajte se u wellness centru, plešite uz izvrsnu glazbu u našoj blistavoj diskoteci, ucestvujte u spektaklima brodskog kazališta ili izazovite srecu u prekrasnoj kockarnici. Djeca se mogu zabaviti u djecjem klubu ili cak zaigrati na turniru mini golfa.

Za vrijeme krstarenja, uživajte u okusu “la bella vita” u našim restoranima ili pizzerijama. MSC Krstarenja su u potpunosti restaurirala brod MSC Armonia kojeg odlikuje iznimna udobnost, a koja vam omogucava da se za vrijeme krstarenja posvetite poslu ili da se u potpunosti opustite u profinjenom i elegantnom ambijentu, pažljivo uredenom u talijanskom stilu do najsitnijeg detalja.

MSC Armonia je brod ostvarenja vaših snova – predivan ploveci hotel stvoren s jednim jedinim ciljem – da dobijete najvise od vasega carobnoga krstarenja.


KABINE

Unutarnja kabina: Površina: 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Prozorska kabina:  Površina: 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Topazio imaju ogranicen pogled.


Kabina s balkonom: Površina: 15-16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Restorani: MSC Armonia nudi dva glavna restorana, La Pergola i Marco Polo te restoran na otvorenom, Il Girasole. Svaki od njih nudi izbor vrhunskih jela zahvaljujuci visoko kvalitetnim namirnicama, od  talijanskog mesa strogo kontroliranog porijekla do svježeg voca. Svaki proizvod je svjež i pažljivo pripreman, kao npr. kruh koji se na brodu pece s posebnom strašcu i znanjem  vrhunskih pekara. Nude se jela pocev od tradicionalne i ukusne mediteranske kuhinje do profinjenih internacionalnih recepata. Za lagani rucak posjetite La Brasserie kafeteriju s bogatim izborom vrhunskih jela talijanske i internacionalne kuhinje.


Barovi: Na brodu MSC Armonia gost može birati izmedu više različitih barova inspiriranih razlicitim temama koji nude izvanredan izbor vina i hrane koji ce zadovoljiti i najizbirljivije i najzahtjevnije nepce.

 

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Godine izgradnje 2004
Renesansni program 2014
Bruto tonaža 65.542
Kapacitet putnika 2.679
Broj članova posade 721
Broj kabina 976
Dužina / Širina / Visina 274,9 m / 32 m / 54 m
Broj paluba 13 od toga 9 za putnike
Maksimalna brzina 20,1 čv
Prosječna brzina 18 čv

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *