Brodovi, MSC

MSC Fantasia

fantasia-krstarenja

MSC Fantasia je najveci brod za krstarenja ikada sagraden za nekog europskog brodara. Perjanica flote MSC Krstarenja je pravo remek djelo talijanskog stila: savršeni spoj napredne tehnologije, elegancije i ekskluzivnih usluga. MSC Fantasia stvorena je u modernom duhu jer vodi racuna o zaštiti okoliša ne žrtvujuci pritom udobnost gostiju. Uz uživanje i potpuno opuštanje, MSC Fantasia nudi i svijet otkrica. Prvi put na nekom brodu gosti mogu hodati po stepenicama izradenim od Swarovski kristala.

Prozirni stropovi nude putnicima svu caroliju krstarenja dok promatraju zvjezdano nebo. S 27,000 m2 javnog prostora ukljucujuci luksuzni MSC Aurea SPA, pet restorana, cetiri bazena, dvanaest hidromasažnih kada, barove, trgovine, prostore za djecu, simulator Formule 1, te interaktivno 4-D kino, možete se u potpunosti prepustiti carima krstarenja.

MSC Aurea Spa nudi moderne tretmane poput terapeutskih omatanja blatom, terapije mirisnim parama, cetverorucnih masaža i još mnogo vise. Za vrijeme krstarenje brodom MSC Fantasia, uživajte ??u suncu na novom Top 18 Exclusive Solarium. Mjesto rezervirano samo za odrasle, smještenim na najaatraktivnijoj palubi uz spektakularan pogled na more. Uživajte u miru i blagodatima naših SPA tretmana uz poslužene vocne ražnjice. Top 18 Exclusive Solarium je savršeno mjesto za opuštanje za vrijeme krstarenja.

MSC Fantasia je brod za krstarenja s ekskluzivnim podrucjem: putnici mogu boraviti u luksuznom MSC Yacht Clubu sa 71 apartmanom, barom, izdvojenom palubom za suncanje, dva hidromasažna bazena, zatvorenim bazenom, poslugom, panoramskim salonom sa staklenim zidovima gdje mogu uživati u cudesnom pogledu na more.

Za vrijeme krstarenja, gostima je dostupna i usluga butlera koji pruža pomoc pri ukrcaju, pakiranju i raspakiranju prtljage, poslužuje tradicionalni engleski popodnevni caj, kao i cigarete i pice, na zahtjev rezervira stol u restoranu ili tretmane u MSC Aurea Spa centru, organizira izlete pa cak i privatne zabave.


KABINE

Unutarnja kabina: Površina približno 16 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s prozorom: Površine približno 17 m2 do 20 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s balkonom: Površine približno 22 m2 do 26 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s kadom ili tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Restoran Red Velvet: odlikuje se posebnom pažnjom posvecenom detaljima prilikom opremanja i uredenja, od crvenih baršunastih jastuka do lustera od Murano stakla, od rafiniranog porculana do kristalnih caša i srebrnog pribora. Svake veceri nudi se razlicit jelovnik posvecen pojedinoj talijanskoj pokrajini s tipicnom kuhinjom i najpoznatijim vinima.


Tex Mex El Sombrero: je pravi izbor za ljubitelje zacinjene hrane. Tu su prisutni svi okusi meksicke kuhinje od teksaških steakova do enchilada, od fajitasa do burritosa i tacosa, od guacamola do tortilla, sve praceno meksickim pivom, tequilom i margaritama. Tradicionalnu atmosferu ovoga restorana upotpunjuje otvorena kuhinja.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Godine izgradnje 2008
Bruto tonaža 137.936 tona
Kapacitet putnika 3.724
Broj članova posade 1.370
Broj kabina 1.637 od toga 43 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina 333,30 m / 37,92 m / 66,80 m
Broj paluba 18 od toga 14 za putnike
Maksimalna brzina 22,87 čv
Prosječna brzina 17 čv
Tehnologija zaštite okoliša AWT (Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda) te niz štedljivih uređaja do Monitoring Systen (optimizirane klimatizacije), Clean Ship2.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *