Brodovi, MSC

MSC Lirica

lirica-brod

MSC Lirica vam donosi osebujno iskustvo krstarenja, usredotočeno na eleganciju, udobnost i gostoprimstvo u duhu najboljih tradicija mediteranskog načina života MSC Krstarenja.
Ugođaj opuštene prostranosti prožet veličanstvenim interijerima od zajedničkih prostorija do besprijekornih pogleda na more kroz prozore u lounge barovima.
No možete uživati i u izobilju intimnog prostora kao što je luksuzni Beverly Hills Bar ili tradicionalni engleski Lord Nelson Pub savršeno utočište za kratko piće prije početka predstave u kazalištu. Novih 312 m² zajedničkih prostorija spremno je za ples i zabavu. Uz pomoć partnera kao što su Chicco, LEGO® i Namco®, izradili smo fantastične nove prostorije djeci za igru svih uzrasta, počevši od uzbudljivog spray parka opremljenog zabavnim vodenim elementima. A kako bismo ponudili još više opuštanja, unaprijedili smo naš MSC Aurea Spa centar s više prostora za masažu.


KABINE

Unutarnja kabina: 352 unutarnje kabine približne površine od 13 do 21 m².*, Bračni krevet može se na zahtjev pretvoriti u dva zasebna ležaja, osim kabina za goste s invaliditetom ili smanjene pokretljivosti, klimatizacija, kupaonica s tušem, bežični internetski pristup (uz naknadu), TV, telefon, mini bar, sef.


Kabina s prozorom: 345 kabina s pogledom na more približne površine od 13 do 22 m², bračni krevet koji se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. MSC Lirica nudi kabine za obitelji koje se sastoje od spavaćeg prostora i dnevnog boravka s maksimalno 4 ležaja. Klimatizacija, kupaonica s tušem, bežični internetski pristup (uz naknadu), TV, telefon, mini bar, sef.


Kabina s balkonom: 94 kabine s balkonom približne površine do 17 m2. Bračni krevet koji se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Klimatizacija, kupaonica s tušem, bežični internetski pristup (uz naknadu), TV, telefon, mini bar, sef.

TEHNIČKI PODACI

  • Bruto tona  59.058 tona
  • Broj putnika  1.560 (na bazi dva putnika)
  • Članova posade  Približno 732
  • Broj kabina  795, uključujući 4 za goste smanjene pokretljivosti
  • Dužina / Širina / Visina  251,25 m / 28,80 m / 54 m
  • Palube  13, uključujući 9 za goste
  • Maksimalna brzina  21,70 čvorova
  • Prosječna brzina  18 čvorova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *