Brodovi, MSC

MSC Magnifica

msc_magnifica

MSC Magnifica, raskošna i prekrasna – pripremite se za ukrcaj na brod koji se luksuzom ističe od svih ostalih. MSC Magnifica najnoviji je brod u floti MSC Krstarenja, a pripada klasi Musica. Nakon svečane ceremonije krštenja u Hamburgu, predivna MSC Magnifica otisnula se na prvo krstarenje u ožujku 2010., nudeći putnicima niz uzbudljivih destinacija.
Revolucionaran i inovativan, brod MSC Magnifica uspješno spaja vrhunsku udobnost s inovativnim dizajnom i najsuvremenijom tehnologijom osiguravajući izvanrednu energetsku učinkovitost bez štetnog utjecaja na okoliš.

MSC Magnifica prima i do 2.500 putnika od kojih većina može uživati u vanjskim kabinama s balkonom i pogledom na more. Za vrijeme krstarenja, na usluzi vam je stručni tim koji broji 1.000 zaposlenika koji brinu o putnicima od samog trenutka ukrcaja na brod, kako bi potpuno opušteni mogli bezbrižno uživati u odmoru.

U samom srcu broda MSC Magnifica nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellness centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupelji do fitness centra, kozmetičkog salona, sale za thalassoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu. Zašto se ne biste za vrijeme krstarenja prepustili rukama profesionalnih masera s Balija i uživali u čaroliji autentične masaže?


KABINE

Unutarnja kabina: Površina približno 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s prozorom: Površina približno 16 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Camogli imaju ogranicen pogled.


Kabina s balkonom: Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Restorani: MSC Magnifica nudi dva glavna restorana, L’Edera i Quattro Venti. Svaki od njih nudi izbor vrhunskih jela zahvaljujući visoko kvalitetnim namirnicama, od talijanskog mesa strogo kontroliranog porijekla do svježeg voća. Svaki proizvod je svjež i pažljivo pripreman, kao npr. kruh koji se na brodu peče s posebnom strašću i znanjem  vrhunskih pekara.  Nude se jela počev od tradicionalne i ukusne mediteranske kuhinje do profinjenih internacionalnih recepata. Za brzi ručak možete odabrati Sahara buffet restaurant s bogatim izborom vrhunskih jela talijanske i internacionalne kuhinje.


Barovi: Na brodu MSC Magnifica možete birati između sedamnaest barova  i lounge salona inspiriranih različitim temama s neponovljivim izborom vina i hrane koji će zadovoljiti i najizbirljivije i najzahtjevnije nepce.


Zabava: MSC Krstarenja beskompromisno su posvećena svojim putnicima, a to je najočitije u nenadmašnim zabavnim programima i sadržajima koji se nude na brodu MSC Magnifica. Tu je vrhunsko kazalište Royal Theatre s 1240 sjedala, futurističko T32 Disco i Atlantic City Casino koji se prostire na 600 kvadratnih metara te Video Arcadeom, dvorana za video igre.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Godine izgradnje 2010
Bruto tonaža 95.128 tona
Kapacitet putnika 2.518
Broj članova posade 1.038
Broj kabina 1.259 od toga 16 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina 293,80 m / 32,20 m / 59.64 m
Broj paluba 16 od toga 13 za putnike
Maksimalna brzina 22,90 čv
Prosječna brzina 17 čv
Tehnologija zaštite okoliša Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *