Brodovi, MSC

MSC Meraviglia

meraviglia

„Meraviglia“ ili „Čudo“ na hrvatskom, osjećaj je ushićenja kada vidimo nešto novo, izvanredno ili nezamislivo. Upravo takav osjećaj preplavio nas je prilikom rezanja prvog komada čelika u STX brodogradilištu u St. Nazaire-u, Francuska, što je prvi korak u izgradnji broda MSC Meraviglia, nove perjanice flote MSC Krstarenja.
MSC Meraviglia profinjena je kombinacija najnovije tehnologije, ljubavi prema moru, dizajna, udobnosti i praktičnosti. To je brod koji će zadiviti svoje putnike. MSC Meraviglia moći će uploviti u bilo koju luku diljem svijeta, proširujući tako izbor itinerera i destinacija: ovo je veliki bonus za svakog putnika.

S novim rasporedom unutarnjih i vanjskih područja, odgovara joj svaka sezona. Luksuzni MSC Yacht Club će biti proširen. Čitav strop unutarnje šetnice bit će pokriven ogromnim LED ekranom površine 480m2: digitalno nebo koje će prikazivati razne vidike, događaje, izlaske i zalaske sunca kao i zvjezdano nebo noću.


KABINE

Unutarnja kabina: Bračni krevet se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem. Interaktivna TV. Telefon. Bežični internetski pristup (uz naknadu). Mini bar i sef. Klimatizacija. Približne površine od 16 m².*


Kabina s prozorom: Bračni krevet se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem. Interaktivna TV. Telefon. Bežični internetski pristup (uz naknadu). Mini bar i sef. Klimatizacija. Približne površine od 15 do 18 m².*


Kabina s balkonom: Bračni krevet se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem ili kadom. Interaktivna TV. Telefon. Bežični internetski pristup (uz naknadu). Mini bar i sef. Klimatizacija. Približne površine od 19 m².*


Kabina s balkonom, obiteljska: Obiteljske kabine su dvije spojene kabine (1 unutarnja kabina i 1 balkonska kabina) sa 2 kupaonice. Mogu udobno smjestiti do 6 osoba.


Super Family kabina: Superfamily kabina su dvije spojene kabine (2 balkonske kabine) sa 2 kupaonice (jedna od njih je s kadom) i 2 balkona. Mogu udobno smjestiti do 6 osoba.


Super Family plus kabina: Superfamily Plus kabina su tri spojene kabine (1 unutarnja Kabina + 2 balkonske kabine) sa 3 kupaonice i 2 balkona. Mogu udobno smjestiti do 10 osoba.

TEHNIČKI PODACI:

  • Bruto tona  167.600 tona
  • Broj putnika  5.714
  • Broj kabina  2.244
  • Visina  65 m
  • Dužina  315,83 m
  • Širina  43 m
  • Maksimalna brzina  22,7 čvorova
  • Prosječna brzina  21,8 čvorova
  • Konfiguracija strojarnice  2x12cyl + 2x16cyl
  • Pogon  40MW (2 POD 20MW/svaki)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *