Brodovi, MSC

MSC Musica

msc-musica

Krstarenje na brodu MSC Musica utjelovljuje talijansku profinjenost i eleganciju. Ovaj čarobni brod gostima nudi veličanstvene prostorije za ugodna druženja i niz raznovrsnih sadržaja. Oduševit će vas središnji prostor na brodu MSC Musica s blistavim vodopadom i klavirom na kristalnom podiju povrh bazena svjetlucave vode.

Blještavilo vlada i u Crystal Lounge salonu te Havana Club cigar room-u, u minimalistički uređenom Kaito Sushi Baru i smirenom Zen gardenu, da ne spominjemo vrhunske talijanske restorane. Krstarenje na brodu MSC Musica prema atraktivnim destinacijama, osjetit ćete istinsku harmoniju bez obzira koje krstarenje odaberete.
MSC Musica je prvi brod „klase Musica“ u floti MSC Krstarenja. MSC Musica je postala kraljica bala u Veneciji 29. lipnja 2006., gdje je uz vatromet raskošnih boja proslavljeno njezino krštenje. Sophia Loren – ambasadorica talijanske elegancije – bila je kuma brodu MSC Musica, jednom od najboljih primjera profinjenosti i luksuza.


KABINE

Unutarnja kabina: Površina približno 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s prozorom: Površina približno 16 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Forte imaju ogranicen pogled.


Kabina s balkonom: Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Restorani: MSC Musica nudi dva glavna restorana, Le Maxim’s i L’Oleandro. Svaki od njih u ponudi ima izbor vrhunskih jela zahvaljujući visoko kvalitetnim namirnicama, od talijanskog mesa strogo kontroliranog porijekla do svježeg voća. Svaki proizvod je svjež i pažljivo pripreman, kao npr. kruh koji se na brodu peče s posebnom strašću i znanjem  vrhunskih pekara.  Nude se jela počevši od tradicionalne i ukusne mediteranske kuhinje do profinjenih internacionalnih recepata. Za brzi ručak možete odabrati Sahara buffet restoran s bogatim izborom vrhunskih jela talijanske i internacionalne kuhinje.

U Kaito Sushi Baru naš iskusni sushi majstor ručno priprema jela u autentičnom japanskom restoranu, u čijem uređenju prevladava minimalizam. Nudi vam izvorne okuse japanskih toplih i hladnih jela uključujući sushi, sashimi, tempuru itd.


Barovi: Na brodu MSC Musica gosti mogu birati između šesnaest barova inspiriranih različitim temama s neponovljivim izborom vina i hrane koji će zadovoljiti i najizbirljivije i najzahtjevnije nepce.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Godine izgradnje 2006
Bruto tonaža 92.409 tona
Kapacitet putnika 2.550
Broj članova posade 1.014
Broj kabina 1.275 od toga 17 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina 293,80 m / 32,20 m / 59.64 m
Broj paluba 16 od toga 13 za putnike
Maksimalna brzina 22 čv
Prosječna brzina 17 čv
Tehnologija zaštite okoliša Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *