Brodovi, MSC

MSC Opera

opera

Čak i prije nego što MSC Opera zaplovi, već kada se ukrcate na brod osjećat ćete se kao na putovanju otkrića. Uz impresivan niz novih sadržaja, brod je sada još opremljeniji kako bi zadovoljio sve vaše potrebe. Dodane su nove prostrane balkonske kabine s izvrsnim panoramskim pogledom koji će oduševiti naše goste. Uz veći prostor za restorane i buffet, za vrijeme krstarenja služit će se još veći izbor kulinarskih poslastica. Dodano je novih 319 m2 koji su predviđeni za glazbu i ples. Uz pomoć naših uglednih partnera kao što su Chicco, LEGO® i Namco®, stvorili smo nevjerojatne nove igraonice za djecu svih uzrasta, počevši s novim zabavnim vodenim parkom prepunim uzbuđenja. Za goste željne opuštanja i wellnessa, naš MSC Aurea Spa je obogaćen s više prostora za razne masaže.

Nova zona za shopping imena WALK THROUGH SHOPS nalazi se na palubi 6. Sve to je samo djelić onoga što pruža krstarenje brodom MSC Opera. Svijet novih doživljaja čeka na vas, jer MSC Opera je brod skrojen po vašoj mjeri. MSC Opera predstavlja potpuno novu razinu udobnosti, kako bi se naši gosti osjećali baš kao da su doma.

Od novih tepiha, novo tapeciranih stolica, obojanih stropova na recepciji i ostalim javnim prostorima do preuređenih stepeništa i hodnika, ne zaboravljajući i prostore na otvorenom poput nove palube za sunčanje, cijeli brod je baš poput novog. 94 nove balkonske kabine nude pogled na more koji oduševljava, a njihovi gosti moći će udisati jedinstvenu atmosferu svake nove destinacije.


KABINE

Unutarnja kabina: Površina: 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s prozorom: Površina: 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s balkonom: Površine približno od 15 m2 do 16 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

204 nove balkonske kabine smještene na palubama 9 i 10. Sve balkonske kabine su preuređene s novim tepisima i presvlakama. Sofe su također presvučene novim materijalima, obnovljene su i kupaonice, a tu su i nove navlake i prekrivači za krevete kao i novi LED televizori. Svaka kabina ima bračni krevet koji se može odvojiti u dva zasebna kreveta, kupaonicu s tušem, interaktivnu TV, telefon, priključak za internet (uz naknadu), minibar, sigurnosni pretinac. Približno 17 m2.

Restorani: S novih 560 m2 na palubi 5 posvećenih uživanju u hrani, chefovi na brodu MSC Opera imaju više prostora nego ikad da oduševe goste primamljivim izborima jela svaki dan. La Caravella i L’Approdo restorani kao i Le Vele buffet restoran pružaju gostima više izbora tijekom cijelog dana, čineći tako hranu zvijezdom krstarenja.

Ne samo da smo dodali nova mjesta za objedovanje, već smo predstavili i novi način objedovanja. Ne zaboravite na izdvojeni dio restorana L’Approdo koji gostima nudi mogućnost uživanja u večeri kada god to oni požele (dostupno za Aurea goste u apartmanima i Fantastica goste u apartmanima ili balkonskim kabinama).


Barovi i saloni:
• Piazza di Spagna Bar: aperitiv i vinski kutak
• La Cabala – Mixologists Experience: otkrijte Fusion listu koja kombinira klasičan Martini i inovativne kreacije naših Mixologista, uključujući i koktele koji se jedu, molekularne i alkemičarske koktele
• Sotto Vento Pub: opustite se uz čašu piva ili pronađite tihi kutak za uživanje u whiskyju ili pak birajte između bogatog popisa premium marki alkoholnih pića
• Aroma Coffee Bar: posebno mjesto za uživanje u izboru vrućih i hladnih osvježenja od kave. Tu se nalazi i izbor slatkih poslastica tijekom cijelog dana.


Zabava: Gosti na brodu MSC Opera mogu uživati u zadivljujućih 20 sati zabave svaki dan, od spektakularnih kazališnih predstava, glazbe uživo i večernje zabave do aktivnosti i tečajeva za goste svih dobnih skupina i interesa.

Za još bogatije iskustvo krstarenja, zabavni brodski program uključuje i čitav niz posebnih tematskih večeri.

Nikad bolje opremljeniji za zabavu, novost na brodu MSC Opera je i Opera Lounge & Library koji se prostire na 319 m2. Kao i svi ostali prostori na brodu, spreman je ponuditi vam nezaboravne večeri, čarobne trenutke i uzbudljive nove susrete.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Godine izgradnje 2004
Bruto tonaža 59.058 tona
Kapacitet putnika 1.712
Broj članova posade 728
Broj kabina 878 od toga 5 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina 251,25 m / 28,80 m / 54 m
Broj paluba 13 od toga 9 za putnike
Maksimalna brzina 21,70 čv
Prosječna brzina 17 čv
Tehnologija zaštite okoliša Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *