Brodovi, MSC

MSC Orchestra

orchestra-brod

Porinuta 14. svibnja 2007., spektakularna MSC Orchestra jedan je od novijih brodova u floti MSC Krstarenja. Drugi iz „klase Musica“ brodova za krstarenje, MSC Orchestra nudi savršen spoj modernog dizajna, udobnosti i sigurnosti. Prozracni i prostrani zajednicki prostori i stil s talijanskim potpisom cine brod za krstarenje MSC Orchestra elegantnim primjerom za buduce projekte izgradnje brodova.

Krstarenje luksuznim brodom MSC Orchestra je prepuno iznenadenja. Raznovrsna ponuda zabavnih sadržaja – isprobajte stazu za trcanje na samoj palubi, opustite se u turskoj kupelji, rucajte u kineskom restoranu Shanghai, pocastite se picem u egzoticnom baru Savannah ukrašenim slikama životinja, u raskošnom Purple baru ili pak uživajte u holivudskom glamuru otmjenog bara Zaffiro.

Tijekom krstarenja iskušajte srecu u Palm Beach kockarnici, provedite noc plešuci u diskoteci ili pogledajte predstavu u kazalištu Covent Garden s bogatim zabavnim programom.

Sa svojih 16 paluba, sa saunom i hidromasažnim kadama, bogatim izborom restorana i izvrsnim pizzerijama, zabavnim sadržajima za djecu (igraonicu Jungle Adventure i Teen’s klub), MSC Orchestra pruža istinsko zadovoljstvo krstarenja.


KABINE

Unutarnja kabina: Površina približno 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s prozorom: Površina približno 16 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s balkonom: Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Restorani: MSC Orchestra nudi dva glavna restorana, L’Ibiscus i Villa Borghese. Svaki od njih u ponudi ima izbor vrhunskih jela zahvaljujući visoko kvalitetnim namirnicama, od talijanskog mesa strogo kontroliranog porijekla do svježeg voća. Svaki proizvod je svjež i pažljivo pripreman, kao npr. kruh koji se na brodu peče s posebnom strašću i znanjem vrhunskih pekara. Nude se jela počevši od tradicionalne i ukusne mediteranske kuhinje do profinjenih internacionalnih recepata. Za brzi ručak možete odabrati La Piazzetta buffet restaurant s bogatim izborom vrhunskih jela talijanske i internacionalne kuhinje.


Barovi i lounge saloni: Na brodu MSC Orchestra gost može birati između šesnaest barova inspiriranih različitim temama s neponovljivim izborom vina i hrane koji će zadovoljiti i najizbirljivije i najzahtjevnije nepce


Zabava: MSC Krstarenja beskompromisno su posvećena svojim putnicima, a to je najočitije u nenadmašnim zabavnim programima i sadržajima koji se nude na brodu MSC Orchestra. Tu je vrhunsko kazalište Covent Garden s 1240 sjedala, futuristička diskoteka T32 i kockarnica Palm Beach koja se prostire na 600 kvadratnih metara te Video Games, dvorana za video igre.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Godine izgradnje 2007
Bruto tonaža 92.409 tona
Kapacitet putnika 2.550
Broj članova posade 1.054
Broj kabina 1.275 od toga 17 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina 293,80 m / 32,20 m / 59.64 m
Broj paluba 16 od toga 13 za putnike
Maksimalna brzina 22,90 čv
Prosječna brzina 17 čv
Tehnologija zaštite okoliša Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *