Brodovi, MSC

MSC Preziosa

Dobro došli na brod MSC Preziosa, našu novu perjanicu flote, stvorenu za uživanje u dragocjenostima mediteranskog duha na nezaboravnim istraživalačkim putovanjima diljem svijeta. Doživite ljepotu odabranih prirodnih materijala koji odišu mediteranskom svjetlošću i bojama, uključujući i pravi kameni trg, uz spektakularne značajke poput središnjeg stubišta optočenog Swarovski kristalima i čarobni „infinity“ bazen.

Uživajte i u već poznatim, nagrađivanim sadržajima: MSC Aurea Spa centar s wellness i tretmanima ljepote koji će odagnati svu napetost, izdvojeni luksuzni MSC Yacht Club s ekskluzivnim apartmanima, uslugom butlera te vlastitim prostorijama i privatnim palubama, sve to uz povlašteni pristup zabavnim sadržajima na brodu, uključujući i kockarnicu te kazalište u rangu samog Broadwaya.

Otkrijte inovacije svojstvene samo brodu MSC Preziosa koje našim gostima pružaju nove prilike da svaki trenutak prilagode svom ukusu i raspoloženju. Primjerice profinjena Top 18 paluba za sunčanje s vlastitim spa uslugama i Tiki barom ili zabavne igre u dječjem vodenom parku Doremi dvorac. Tu je i uzbudljivi Vertigo, najduži vodeni tobogan na moru, Galaxy restoran s otvorenom kuhinjom te panoramska diskoteka koja drži ritam do kasno u noć.

Želite li se sunčati u potpunom miru i privatnosti? Uživajte u suncu sa stilom u mirnom utočištu samo za odrasle. Top 18 nudi privatnu palubu s predivnim pogledom na more, a da ne zaboravimo i na vlastite spa usluge, bar i besplatne voćne nareske. Za grupe prijatelja, parove u potrazi za romantičnim skrovištem ili roditelje koji bi željeli malo vremena za sebe – Top 18 savršeno je mjesto za opuštanje.


KABINE

Unutarnja kabina: Površina približno od 13 m2 do 16 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem. Interaktivna TV. Telefon. Mogucnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog racunala (placanje po cjeniku). Mini bar i sef. Klima.


Kabina s prozorom: Površine približno 12 m2 do 20 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem. Interaktivna TV. Telefon. Mogucnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog racunala (placanje po cjeniku). Mini bar i sef. Klima.


Kabina s balkonom: Površine približno 17 m2 do 26 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem ili kadom. Interaktivna TV. Telefon. Mogucnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog racunala (placanje po cjeniku). Mini bar i sef. Klima.


Barovi: 
Od kafića do martini, sportskog ili jazz bara, na brodu MSC Preziosa možete pronaći razne vrste zabave, ovisno o vašem raspoloženju. Jedan od barova čak ima vlastitu knjižnicu. Bilo da želite ujutro uživati u cappuccinu, pijuckati koktel nakon kupanja, popiti aperitiv prije večere ili utažiti žeđ između dva plesa u disku, idealno mjesto za to je uvijek u blizini.


Safari Lounge: Ovaj prostrani salon-bar odiše zabavnom, etničkom atmosferom zahvaljujući sagovima s motivom leopardove kože i staklenim pregradama, dvobojnim plesnim podijem s motivom kornjačinog oklopa, nepravilno klesanim zidovima od brušenog mesinga te lusterima i različitim detaljima od muranskog stakla i pozlaćenog metala.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Godine izgradnje 2013
Bruto tonaža 139.072 tona
Kapacitet putnika 3.502
Broj članova posade 1.388
Broj kabina 1.751 od toga 45 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina 333,30 m / 37,92 m / 67,69 m
Broj paluba 18 od toga 14 za putnike
Maksimalna brzina 24,21 čv
Prosječna brzina 19 čv
Tehnologija zaštite okoliša AWT (Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda) te niz štedljivih uređaja do Monitoring Systen (optimizirane klimatizacije)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *