Brodovi, MSC

MSC Seaview

seaview

MSC Seaview je drugi od dva broda Seaside generacije brodova. Sa duljinom od 323 metra i 154,000 bruto tona MSC Seaview će moći ugostiti 5.429 putnika.

Inspiriran pionirskim „beach condo“ konceptom, MSC Seaview zbližava goste s morem uz pomoć posebnih elemenata dizajna koji maksimalno iskorištavaju lijepo vrijeme. Gosti će moći provoditi vrijeme vani uz ukusno jelo i osvježavajuće piće, opuštajući se na mediteranskom suncu s jednim od najboljih pogleda na svijetu. Također će ih dočekati i povećan broj balkonskih kabina, izvanrednih pogleda na more i javnih prostorija s pažljivo isplaniranim elementima koji iskorištavaju sunce i more.

Jedinstvena značajka broda MSC Seaview je impresivna šetnica od 360° sa staklenom ogradom koja se proteže oko čitavog broda. Ovaj zapanjujući javni prostor služit će i kao živahno rekreativno područje jer će njime gosti moći prošetati na svježem zraku, nešto pojesti i popiti u raznovrsnim barovima i restoranima te kupovati u buticima, sve to uz spektakularan pogled na more.

MSC Seaview će inauguralnu ljetnu sezonu provesti ploveći zapadnim dijelom Mediterana, područjem na kojem je stručnost MSC Cruisesa neusporediva. Odmor s MSC Krstaernjima savršen je način za otkrivanje različitih kultura, ljepota i okusa, a gosti će imati priliku doživjeti čuda Mediterana u istinskom MSC-ovom stilu. MSC Seaview imat će čak tri povijesne mediteranske luke kao mjesto ukrcaja: Genovu, Marseille i Barcelonu, a također će pristajati u popularne mediteranske destinacije uključujući Napulj, Messinu i Valettu gdje će gostima brojni organizirani izleti pomoći u otkrivanju regije.


KABINE

Unutarnja kabina: Bračni krevet se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem. Interaktivna TV. Telefon. Bežični internetski pristup (uz naknadu). Mini bar i sef. Klimatizacija. Približne površine od 12 m².


Prozorska kabina: Bračni krevet se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem. Interaktivna TV. Telefon. Bežični internetski pristup (uz naknadu). Mini bar i sef. Klimatizacija. Približne površine od 16 m².


Kabina s balkonom: Bračni krevet se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem ili kadom. Interaktivna TV. Telefon. Bežični internetski pristup (uz naknadu). Mini bar i sef. Klimatizacija. Približne površine od 14 m².


Super Family kabina: Super family kabina su dvije spojene kabine sa 2 kupaonice i 2 balkona. Mogu udobno smjestiti do 6 osoba.


Super Family plus kabina: Super Family Plus kabina su tri spojene kabine sa 3 kupaonice i 3 balkona. Mogu udobno smjestiti do 10 osoba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *