Brodovi, MSC

MSC Sinfonia

sinfonia

Krstarenje brodom MSC Sinfonia postaje nezaboravno krstarenje otkrića. Svojim impresivnim novim sadržajima, krstarenje brodom MSC Sinfonia zadovoljit će svačije potrebe.

Dodane su nove prostrane balkonske kabine s izvrsnim panoramskim pogledom koje će oduševiti naše goste.
Uz veći prostor za restorane i buffete, za vrijeme krstarenja služit će se još veći izbor kulinarskih poslastica. Dodano je novih 319 m2 koji su predviđeni za više glazbe i plese.

Uz pomoć naših uglednih partnera kao što su Chicco, LEGO® i Namco®, stvorili smo nevjerojatne nove igraonice za djecu svih uzrasta, počevši s novim zabavnim parkom prepunim uzbuđenja. Za goste željne opuštanja i wellnessa, naš MSC Aurea Spa je obogaćen s više prostora za masaže.

Sve to je samo djelić onoga što pruža krstarenje brodom MSC Sinfonia. To je jednostavno svijet novih iskustava koje možete otkriti za vrijeme nezaboravnog krstarenja.

Od svake kabine – koje su potpuno redizajnirane, te novih tepiha i tkanina do preuređenih hodnika i stubišta preko novog solarija, cijeli brod se osjeća potpuno novi.


KABINE

Unutarnja kabina: Površina: 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s prozorom: Površina: 13 m2. Bracni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s balkonom: 94 novih balkonskih kabina, palube 7, 8, 9, 10 nove balkonske kabine (balkon površine 3,5 m2), potpuno redizajnirane i smještene na najatraktivnijim palubama broda.
Svaka kabina je posebno dizajnirana: novi tapeti i nijanse, kompletno renovirane kupaonice, svaka kabina ima novi LED TV.

Restorani: MSC Sinfonia nudi dva glavna restorana, Il Galeone i Il Covo te restoran na otvorenom La Terrazza. Svaki od njih nudi izbor vrhunskih jela zahvaljujuci visoko kvalitetnim namirnicama, od talijanskog mesa strogo kontroliranog porijekla do svježeg voca. Svaki proizvod je svjež i pažljivo pripreman, kao npr. kruh koji se na brodu pece s posebnom strašcu i znanjem vrhunskih pekara. Nude se jela pocev od tradicionalne i ukusne mediteranske kuhinje do profinjenih internacionalnih recepata. Za lagani rucak posjetite Caffè del Mare Buffet s bogatim izborom vrhunskih jela talijanske i internacionalne kuhinje.


Barovi i lounge saloni: Na brodu MSC Sinfonia gost može birati izmedu osam barova inspiriranih razlicitim temama koji nude izvanredan izbor vina i hrane koji ce zadovoljiti i najizbirljivije i najzahtjevnije nepce.


Zabava: MSC Krstarenja beskompromisno su posvecena svojim putnicima, a to je najocitije u nenadmašnim zabavnim programima i sadržajima koji se nude na brodu MSC Sinfonia. Tu je vrhunsko kazalište Teatro San Carlo sa 600 sjedala, futuristicki Pasha Club Disco i San Remo Casino koji se prostire na 400 kvadratnih metara te Galaxy Video Games, dvorana za video igre.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godina izgradnje 2005
Renaissance Program 2015
Bruto tonaža 65.542 tona
Kapacitet putnika
2.579
Broj članova posade
765
Broj kabina
976
Dužina / Širina / Visina
274,9 m / 32 m / 54 m
Broj paluba
13, od toga 9 za putnike
Maksimalna brzina
20,01 čv
Prosječna brzina 18 čv

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *