Brodovi, MSC

MSC Splendida

splendida-brod

MSC Splendida: krstarenje i okus „slatkog života“ MSC Krstarenja i dalje zadivljuju svojim brodovima „klase Fantasia“. Pozivamo vas na brod MSC Splendida, luksuzni brod za krstarenje gdje su savršeno spojeni vrhunska tehnologija i izvanredna udobnost.
Elegantno ureden u talijanskom stilu, MSC Splendida je jedan od naših najljepših brodova za krstarenje. Ovo je pravi raj za istinski odmor.

Za vrijeme krstarenja postignite potpunu harmoniju duha i tijela u MSC AUREA Spa centru. Saune, turska kupelj, solarij, soba za opuštanje, talasoterapija, soba za masažu, hidromasažne kade, jacuzzi – gosti mogu koristiti sve pogodnosti u opuštenom, raskošnom ambijentu. Zabavno krstarenje na luksuznom brodu MSC Splendida razmazit ce goste: cetiri bazena, fitness dvorana, dvorana za skvoš, mogucnost uzbudljive vožnje na simulatoru Formule 1, i još mnogo toga…

MSC Krstarenja odlucna su u misiji ocuvanja i zaštite prirodnih ljepota našega svijeta. Zbog toga razmišljamo „zeleno“ i zato je MSC Splendida u samom vrhu ekološke osviještenosti.

Za vrijeme krstarenje brodom MSC Spledndida, uživajte ??u suncu na novom Top 18 Exclusive Solarium. Mjesto rezervirano samo za odrasle, smještenim na najaatraktivnijoj palubi uz spektakularan pogled na more. Uživajte u miru i blagodatima naših SPA tretmana uz poslužene vocne ražnjice. Top 18 Exclusive Solarium je savršeno mjesto za opuštanje za vrijeme krstarenja.


KABINE

Unutarnja kabina: Površina približno 16 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s prozorom: Površine približno 17 m2 do 20 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.


Kabina s balkonom: Površine približno 22 m2 do 26 m2. Pojedinacni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bracni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s kadom ili tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, prikljucak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Zabava: MSC Krstarenja beskompromisno su posvecena svojim putnicima, a to je najocitije u nenadmašnim zabavnim programima i sadržajima koji se nude na brodu MSC Splendida. Tu je cudesno kazalište The Strand s 1600 sjedala, futuristicki Disco Club 33, kockarnica Royal Palm koja se prostire na 1000 kvadratnih metara te Virtual World, dvorana za video igre.


Restoran Tex El Sombrero: Tex Mex El Sombrero je pravi izbor za ljubitelje zacinjene hrane. Tu su svi okusi meksicke kuhinje od teksaških steakova do enchilada, od fajitasa do burritosa i tacosa, od guacamola do tortilla, sve praceno meksickim pivom, tequilom i margaritama. Tradicionalnu atmosferu ovoga restorana upotpunjuje otvorena kuhinja.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Godine izgradnje 2009
Bruto tonaža 137.936 tona
Kapacitet putnika 3.247
Broj članova posade 1.370
Broj kabina 1.637 od toga 43 za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Dužina / Širina / Visina 333,30 m / 37,92 m / 66,80 m
Broj paluba 18 od toga 14 za putnike
Maksimalna brzina 22,99 čv
Prosječna brzina 17 čv
Tehnologija zaštite okoliša AWT (Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda) te niz štedljivih uređaja do Monitoring Systen (optimizirane klimatizacije), Clean Ship2.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *